Bakkerij Thienpont

01.

EENVOUD, 

KWALITEIT

EN
PASSIE

Onze onderbouwing

In onze bakkerij hechten wij belang aan onze drie richtlijnen. 

1. Eenvoud: wij kiezen voor producten waarbij eenvoud centraal staat zowel bij de smaken binnenin, als bij de afwerking aan de buitenkant.

2. Kwaliteit: dit begint bij kwaliteitsvolle grondstoffen die voorzichtig worden uitgekozen om kwalitatieve eindproducten te bekomen.

3. Passie: voor de ambacht van het bakken, voor het creatief zijn met producten. 

02.

TIJDLIJN

Opa Maarten 1a
Oma Maarten 1a
Maarten 1a
Ma en Pa 1a
Pe en Pa 1a

De geschiedenis van onze bakkerij rekt zich uit over 3 generaties van bakkers. Wat begon met een basic assortiment aan broden en koeken werd door de jaren heen steeds uitgebreider. Vandaag is ons assortiment gericht op goede grondstoffen die met liefde voor de ambacht omgezet worden tot kwalitatieve producten.